Per una visione ottimale del sito
ruotate lo schermo...

about

una marca global

des del 1957, Enoplastic és el grup líder en la producció de càpsules i tancaments de garantia per a les marques més prestigioses de la indústria del vi, l’escumós, els licors, l'oli i el vinagre.

els extraordinàries capacitats en tèrmits de producció i calidad són un imperatiu per al grup.
experiència, saber fer i assistència per obtenir una aplicación perfecta de la càpsula.

el grup evoluciona i continua creixent

després de setanta anys en el negoci, el principal fabricant del món de càpsules i taps per a la indústria del vi i escumosos ha decidit adoptar plenament els reptes i les oportunitats que planteja el mercat global.

un dels objectius principals de la nova marca mundial és el desenvolupament de les relacions sinèrgiques que promouen l'avaluació comparativa molt valuosa perquè puguem abraçar als nous reptes i aprofitar les economies d'escala que juguen un paper essencial per garantir un avantatge competitiu en el mercat en els propers anys.
uno de los objetivos principales de la nueva marca mundial es el desarrollo de las relaciones sinérgicas que promueven la evaluación comparativa muy valiosa para que podamos abrazar a los nuevos retos y aprovechar las economías de escala que juegan un papel esencial para garantizar una ventaja competitiva en el mercado en los próximos años.

això sobretot ens permet tenir una visió més internacional que, naturalment, donarà lloc a noves i grans innovacions.

la nostra missió:

subministrar als nostres clients, sense importància del seu volum, grandària o potencial, un producte personalitzat de qualitat concertada amb el preu acordat i el termini convingut.

grup global per a solucions globals

Enoplastic és una empresa global amb seu a Itàlia i sucursals productives i comercials a Espanya, França, els Estats Units, Austràlia i Nova Zelanda.

el grup evoluciona i creix, ferm en els seus principis i atent a allò que el mercat necessita amb un ull posat a la tradició i l’altre en la innovació.

una marca global per a un repte global.